SANADOR – Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic
Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR singurul din sistemul medical privat, își desfășoară activitatea. Cu o echipă formată din medici urgentiști experimentați și asistenți specializați în urgențe medicale, ajutați de investigații imagistice complete, accesibile 24 de ore din 24.
Spitalul Clinic SANADOR dispune de un Compartiment de Primiri Urgențe (CPU) care asigură pacienților acces. La asistență medicală de urgență și la transport specializat, cu o flotă proprie de ambulanțe.
Compartiment de Primiri Urgențe (CPU) pentru adulți și copii
Serviciul de Ambulanță, cu dispecerat propriu (021 9699, disponibil nonstop), care acordă asistență medicală de urgență prespitalicească în București și în țară.
În Spitalul Clinic SANADOR funcționează 26 de linii de gardă: medicină de urgență, anestezie și terapie intensivă (ATI). Terapie intensivă cardiovasculară (ATI CCV), terapie intensivă nou-născuți, chirurgie generală, cardiologie, U.S.T.A.C.C. Neurologie, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie, medicină internă, gastroenterologie, neonatologie, pediatrie, oncologie medicală. Computer tomografie (CT), rezonanță magnetică (RMN), radiologie convențională, ecografie, laborator de analize medicale. Anatomie patologică, chirurgie cardiovasculară, cardiologie intervențională, ortopedie și traumatologie, urologie, serviciul de ambulanță.
Analize și investigații medicale în regim de urgență
În Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic SANADOR, pacienții beneficiază de analize prin protocolul point-of-care (POC). Precum și de alte măsurători sau investigații care se efectuează la patul bolnavului.
Investigațiile paraclinice sunt efectuate în CPU sau în imediata vecinătate, prin intermediului următoarelor componente
Laboratorul Spitalului Clinic SANADOR, pentru efectuarea unor teste suplimentare (complementare POC)
Laboratorul de radiologie digitală pentru efectuarea oricărui tip de investigație radiografică
Laboratorul de ecografie generală, dotat cu ecograf performant cu modul Doppler
Laboratorul de tomografie computerizată
Laboratorul de RMN – inclusiv RMN 3 Tesla, utilizat pentru cazuri selecționate din CPU
Laboratorul de angiografie și cardiologie intervențională – pentru investigații esențiale în cazul unui infarct miocardic acut, cum este coronarografia. Această procedură de diagnostic avansat poate fi completată imediat cu o angioplastie coronariană cu stent, procedură de tratament pentru revascularizarea cordului
Laboratorul de endoscopie digestivă – unde pot fi efectuate în regim de urgență colonoscopii și endoscopii digestive superioare. Pentru pacienții cu simptome gastrointestinale severe, cum sunt hemoragiile digestive.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.